dinsdag 21 juni 2011

Machines

Ik heb een lock machine gekocht in de aanbieding. Een HappyLock voor slechts 180 euro. Op zich ok machine, maar wat ik nu net wil kan dus weer niet. Ik wil zo graag tricot mooi kunnen afwerken en omzomen, maar ik heb nu dus geleerd (wat al dat geneus op internet mij dus niet heeft kunnen vertellen), dat ik een coverlock machine moet hebben om dat voor elkaar te krijgen. Nu zijn die machines meteen ook een flinke prijsklasse hoger.

De vraag is nu wat ik met deze lock machine zal doen. Terug brengen en verder sparen voor een coverlock machine. Of deze lock machine houden en misschien ook gaan sparen voor een coverlock machine.

Wat zijn de voordelen van een lockmachine ten op zichte van een gewone naaimachine. Is het het geld (en de plaats en extra garen) waard?

1 opmerking:

  1. 'k Heb ook een lock-machine. 'k Snap wat je be-doelt, je wil eigenlijk ook gewoon zulke mooie locksteken kunnen nmaken als gekocht spul en niet alleen die mooie locksteek aan de afsnij-kant van je stof. Ja.. dan moet je verder sparen. Jammer dat het niet op dezelfde machine kan, hé! Maar dan moet je elke keer zo'n machine omzetten en dat is weer teveel werk als je lekker aan 't naaien bent.

    BeantwoordenVerwijderen